Recht door zee

Uw zaak is uw levenswerk, en daar maken we graag tijd voor bij Wherco.
Daarom hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak. U bent immers meer dan ‘een dossier’. Als ondernemer hebt u nood aan een accountant die u met kennis van zaken en in een heldere taal te woord staat.
In een vertrouwelijke sfeer, maar altijd recht door zee.

totale betrokkenheid

Uw Wherco-accountant doet veel meer dan louter uw boekhouding. Wij zijn begaan met uw zaak en halen alles uit de kast om uw doelstellingen te helpen realiseren. We denken mee én geven advies op maat. Samen maken we van uw zaak een ijzersterk bedrijf.

Diepgaande expertise

De fiscale wetgeving is bijzonder complex en verandert razendsnel. Maar onze experts houden het hoofd koel. Wij schenken klare wijn zodat u perfect weet waar u aan toe bent. Op elk moment.

Glasheldere rapportering

Bij Wherco zorgen we niet alleen dat de rekening klopt, maar dat u ook inzicht hebt in de cijfers. Hoe? Dankzij heldere analyses en overzichtelijke rapporten.

Expertise sinds 1985

Wherco is een bekende naam in de regio Sint-Niklaas. Het bedrijf werd opgericht in 1985 door Willy Sterck en wordt vandaag geleid door vier vennoten: Stefaan Sterck (zoon van), Wim Galle, Jan Braye, en Kristof Van Autrève.

PERSOONLIJKE AANPAK

Ons kantoor telt twaalf medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vakgebied. Die kleinschaligheid biedt u als klant tal van voordelen. Onze mensen kennen uw onderneming door en door, waardoor we gerichter advies kunnen verlenen.

ACCOUNTANCY IN BEWEGING

De fiscale wetgeving staat niet stil. En dus evolueert ons kantoor mee. Zo zetten we vandaag vol in op digitalisering. Wil u uw documenten digitaal aanleveren? Prima, u doet er niet alleen ons maar ook uzelf een plezier mee! Uw boekhouding is sneller up-to-date en uw documenten zijn veilig in ons digitale archief.

De boekhouder, uw adviseur

Naast onze service als boekhoudkantoor kunt u bij Wherco ook terecht voor financieel en strategisch advies. Een business leiden is namelijk een hele uitdaging. Vraag raad aan onze experts.